Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Δεν ξεχνώ

.
Αναρτώ εδώ ρήσεις ανδρών επιφανών, για να μην ξεχνάμε τι είπε ποιος και πότε.

Εκπομπή "Πρόσωπο με Πρόσωπο", 24/10/2011

Ντίνος Ρόβλιας (Υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας):
"Τον κύριο Ράιχενμπαχ τον γνώρισα, ήρθε κουβεντιάσαμε, δεν είχε καθόλου τέτοια πρόθεση και... μου 'δωσε την εντύπωση ότι αγαπάει την Ελλάδα."


Ελπίζω να αγαπάει και τους ηλίθιους ο κ. Ράιχενμπαχ, γιατί αν δεν τους αγαπάει και αν θεωρήσει ότι όλοι οι Έλληνες είμαστε σαν αυτούς που γνώρισε, τότε προβλέπω να μας αγαπήσει αλύπητα. Με την κακή έννοια.




Διάγγελμα Γ. Παπανδρέου στις 27/10/2011

Παγκόσμιο ρεκόρ. Ποτέ στην ιστορία δεν χώρεσε τόσο ψεύδος, τόση παπαριά, τόση στρέβλωση, τόσο κλισέ, τόση παραπλάνηση σε 7 λεπτά και 24 δεύτερα.

Παρά τη μικρή διάρκεια, το βίντεο είναι εξαιρετικά κουραστικό, αφενός γιατί το κακομοίρικο ύφος του ομιλητή σου προκαλεί θλίψη και αφετέρου, και κυρίως, γιατί, όσο και αν προσπαθήσεις, δεν βρίσκεις ίχνος ψυχής στην ομιλία ή στον ομιλητή. Άψυχο βλέμμα, άψυχο πρόσωπο, άψυχα λόγια, άψυχος άνθρωπος.

Όσο και αν είναι κουραστικό, προτείνω να επιστρέφουμε κάθε τόσο σε αυτό το βίντεο, να ακούμε αυτά που λέει ο πρωθυπουργός και να τα συγκρίνουμε με αυτά που θα βιώνουμε στους ερχόμενους μήνες. Τουλάχιστον, αυτή τη φορά, ας μήν ξεχάσουμε.




Γιώργος Παπακωνσταντίνου (Μάιος 2011):

"Το κούρεμα του χρέους θα ήταν τεράστιο λάθος για τη χώρα!"


.

1 σχόλιο:

Singularity είπε...

"Μας αγαπάνε οι Γερμανοί, σαν φίλοι ήρθανε"
http://www.youtube.com/watch?v=Has9Bvlyxdk